Managed Domain: No servers started!

classic Classic list List threaded Threaded
10 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Managed Domain: No servers started!

Heiko Braun

On recent master the servers won't start:

[Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
[Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
[Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)



I have no idea (or log output) why that is.


Ike






_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Managed Domain: No servers started!

Heiko Braun

They remain in state "STARTING":

[domain@localhost:9999 profile=web-base] /host=local/server-config=server-one:read-attribute(name=status)
{
    "outcome" => "success",
    "result" => "STARTING"
}


On Jun 28, 2011, at 1:56 PM, Heiko Braun wrote:

>
> On recent master the servers won't start:
>
> [Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
> [Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
> [Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>
>
>
> I have no idea (or log output) why that is.
>
>
> Ike
>
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> jboss-as7-dev mailing list
> [hidden email]
> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev


_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Managed Domain: No servers started!

Darran Lofthouse-2
Just checked and they are starting for me on the latest master.

Can you get a thread dump of one of the server to see where they are?
Also a thread dump of the host controller in case they are
mid-communication.

Regards,
Darran Lofthouse.


On 06/28/2011 12:57 PM, Heiko Braun wrote:

>
> They remain in state "STARTING":
>
> [domain@localhost:9999 profile=web-base] /host=local/server-config=server-one:read-attribute(name=status)
> {
>      "outcome" =>  "success",
>      "result" =>  "STARTING"
> }
>
>
> On Jun 28, 2011, at 1:56 PM, Heiko Braun wrote:
>
>>
>> On recent master the servers won't start:
>>
>> [Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>> [Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>> [Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>
>>
>>
>> I have no idea (or log output) why that is.
>>
>>
>> Ike
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> jboss-as7-dev mailing list
>> [hidden email]
>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>
>
> _______________________________________________
> jboss-as7-dev mailing list
> [hidden email]
> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev


--
Darran Lofthouse - Principal Software Engineer

Registered in England and Wales under Company Registration No. 03798903
Directors: Michael Cunningham (USA), Brendan Lane (Ireland), Matt Parson
(USA), Charlie Peters (USA)
_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Managed Domain: No servers started!

Heiko Braun


It happens when I deploy a web service endpoint and reboot the domain.
Probably not what it should behave like, no?

Ike

On Jun 28, 2011, at 3:07 PM, Darran Lofthouse wrote:

> Just checked and they are starting for me on the latest master.
>
> Can you get a thread dump of one of the server to see where they are?
> Also a thread dump of the host controller in case they are
> mid-communication.
>
> Regards,
> Darran Lofthouse.
>
>
> On 06/28/2011 12:57 PM, Heiko Braun wrote:
>>
>> They remain in state "STARTING":
>>
>> [domain@localhost:9999 profile=web-base] /host=local/server-config=server-one:read-attribute(name=status)
>> {
>>     "outcome" =>  "success",
>>     "result" =>  "STARTING"
>> }
>>
>>
>> On Jun 28, 2011, at 1:56 PM, Heiko Braun wrote:
>>
>>>
>>> On recent master the servers won't start:
>>>
>>> [Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>> [Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>> [Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>
>>>
>>>
>>> I have no idea (or log output) why that is.
>>>
>>>
>>> Ike
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> jboss-as7-dev mailing list
>>> [hidden email]
>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>
>>
>> _______________________________________________
>> jboss-as7-dev mailing list
>> [hidden email]
>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>
>
> --
> Darran Lofthouse - Principal Software Engineer
>
> Registered in England and Wales under Company Registration No. 03798903
> Directors: Michael Cunningham (USA), Brendan Lane (Ireland), Matt Parson
> (USA), Charlie Peters (USA)
> _______________________________________________
> jboss-as7-dev mailing list
> [hidden email]
> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev


_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Managed Domain: No servers started!

Darran Lofthouse
Can you send the deployment over - I will try that here.

Regards,
Darran Lofthouse.

On 06/28/2011 02:14 PM, Heiko Braun wrote:

>
>
> It happens when I deploy a web service endpoint and reboot the domain.
> Probably not what it should behave like, no?
>
> Ike
>
> On Jun 28, 2011, at 3:07 PM, Darran Lofthouse wrote:
>
>> Just checked and they are starting for me on the latest master.
>>
>> Can you get a thread dump of one of the server to see where they are?
>> Also a thread dump of the host controller in case they are
>> mid-communication.
>>
>> Regards,
>> Darran Lofthouse.
>>
>>
>> On 06/28/2011 12:57 PM, Heiko Braun wrote:
>>>
>>> They remain in state "STARTING":
>>>
>>> [domain@localhost:9999 profile=web-base] /host=local/server-config=server-one:read-attribute(name=status)
>>> {
>>>      "outcome" =>   "success",
>>>      "result" =>   "STARTING"
>>> }
>>>
>>>
>>> On Jun 28, 2011, at 1:56 PM, Heiko Braun wrote:
>>>
>>>>
>>>> On recent master the servers won't start:
>>>>
>>>> [Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>> [Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>> [Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> I have no idea (or log output) why that is.
>>>>
>>>>
>>>> Ike
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>> [hidden email]
>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> jboss-as7-dev mailing list
>>> [hidden email]
>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>
>>
>> --
>> Darran Lofthouse - Principal Software Engineer
>>
>> Registered in England and Wales under Company Registration No. 03798903
>> Directors: Michael Cunningham (USA), Brendan Lane (Ireland), Matt Parson
>> (USA), Charlie Peters (USA)
>> _______________________________________________
>> jboss-as7-dev mailing list
>> [hidden email]
>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>
>
> _______________________________________________
> jboss-as7-dev mailing list
> [hidden email]
> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev

_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Managed Domain: No servers started!

Heiko Braun
the error does also occur with domain-preview.xml configuration


On Jun 28, 2011, at 3:17 PM, Darran Lofthouse wrote:

> Can you send the deployment over - I will try that here.
>
> Regards,
> Darran Lofthouse.
>
> On 06/28/2011 02:14 PM, Heiko Braun wrote:
>>
>>
>> It happens when I deploy a web service endpoint and reboot the domain.
>> Probably not what it should behave like, no?
>>
>> Ike
>>
>> On Jun 28, 2011, at 3:07 PM, Darran Lofthouse wrote:
>>
>>> Just checked and they are starting for me on the latest master.
>>>
>>> Can you get a thread dump of one of the server to see where they are?
>>> Also a thread dump of the host controller in case they are
>>> mid-communication.
>>>
>>> Regards,
>>> Darran Lofthouse.
>>>
>>>
>>> On 06/28/2011 12:57 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>
>>>> They remain in state "STARTING":
>>>>
>>>> [domain@localhost:9999 profile=web-base] /host=local/server-config=server-one:read-attribute(name=status)
>>>> {
>>>>     "outcome" =>   "success",
>>>>     "result" =>   "STARTING"
>>>> }
>>>>
>>>>
>>>> On Jun 28, 2011, at 1:56 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>
>>>>>
>>>>> On recent master the servers won't start:
>>>>>
>>>>> [Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>> [Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>> [Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> I have no idea (or log output) why that is.
>>>>>
>>>>>
>>>>> Ike
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>> [hidden email]
>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>> [hidden email]
>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>
>>>
>>> --
>>> Darran Lofthouse - Principal Software Engineer
>>>
>>> Registered in England and Wales under Company Registration No. 03798903
>>> Directors: Michael Cunningham (USA), Brendan Lane (Ireland), Matt Parson
>>> (USA), Charlie Peters (USA)
>>> _______________________________________________
>>> jboss-as7-dev mailing list
>>> [hidden email]
>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>
>>
>> _______________________________________________
>> jboss-as7-dev mailing list
>> [hidden email]
>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>
> _______________________________________________
> jboss-as7-dev mailing list
> [hidden email]
> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev


_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Managed Domain: No servers started!

Brian Stansberry
Emanuel/Darran: is this the marshalling issue?

On 6/28/11 8:25 AM, Heiko Braun wrote:

> the error does also occur with domain-preview.xml configuration
>
>
> On Jun 28, 2011, at 3:17 PM, Darran Lofthouse wrote:
>
>> Can you send the deployment over - I will try that here.
>>
>> Regards,
>> Darran Lofthouse.
>>
>> On 06/28/2011 02:14 PM, Heiko Braun wrote:
>>>
>>>
>>> It happens when I deploy a web service endpoint and reboot the domain.
>>> Probably not what it should behave like, no?
>>>
>>> Ike
>>>
>>> On Jun 28, 2011, at 3:07 PM, Darran Lofthouse wrote:
>>>
>>>> Just checked and they are starting for me on the latest master.
>>>>
>>>> Can you get a thread dump of one of the server to see where they are?
>>>> Also a thread dump of the host controller in case they are
>>>> mid-communication.
>>>>
>>>> Regards,
>>>> Darran Lofthouse.
>>>>
>>>>
>>>> On 06/28/2011 12:57 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>
>>>>> They remain in state "STARTING":
>>>>>
>>>>> [domain@localhost:9999 profile=web-base] /host=local/server-config=server-one:read-attribute(name=status)
>>>>> {
>>>>>      "outcome" =>    "success",
>>>>>      "result" =>    "STARTING"
>>>>> }
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Jun 28, 2011, at 1:56 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On recent master the servers won't start:
>>>>>>
>>>>>> [Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>> [Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>> [Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2 services failed or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> I have no idea (or log output) why that is.
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Ike
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> _______________________________________________
>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>> [hidden email]
>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>> [hidden email]
>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Darran Lofthouse - Principal Software Engineer
>>>>
>>>> Registered in England and Wales under Company Registration No. 03798903
>>>> Directors: Michael Cunningham (USA), Brendan Lane (Ireland), Matt Parson
>>>> (USA), Charlie Peters (USA)
>>>> _______________________________________________
>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>> [hidden email]
>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> jboss-as7-dev mailing list
>>> [hidden email]
>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>
>> _______________________________________________
>> jboss-as7-dev mailing list
>> [hidden email]
>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>
>
> _______________________________________________
> jboss-as7-dev mailing list
> [hidden email]
> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev


--
Brian Stansberry
Principal Software Engineer
JBoss by Red Hat
_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Managed Domain: No servers started!

Darran Lofthouse
It does appear to be, services are not actually failing but there are
two services that can not start as the dependency on
'jboss.remoting.endpoint' is not satisfied due to the missing include.

Regards,
Darran Lofthouse.


On 06/28/2011 04:00 PM, Brian Stansberry wrote:

> Emanuel/Darran: is this the marshalling issue?
>
> On 6/28/11 8:25 AM, Heiko Braun wrote:
>> the error does also occur with domain-preview.xml configuration
>>
>>
>> On Jun 28, 2011, at 3:17 PM, Darran Lofthouse wrote:
>>
>>> Can you send the deployment over - I will try that here.
>>>
>>> Regards,
>>> Darran Lofthouse.
>>>
>>> On 06/28/2011 02:14 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>
>>>>
>>>> It happens when I deploy a web service endpoint and reboot the domain.
>>>> Probably not what it should behave like, no?
>>>>
>>>> Ike
>>>>
>>>> On Jun 28, 2011, at 3:07 PM, Darran Lofthouse wrote:
>>>>
>>>>> Just checked and they are starting for me on the latest master.
>>>>>
>>>>> Can you get a thread dump of one of the server to see where they are?
>>>>> Also a thread dump of the host controller in case they are
>>>>> mid-communication.
>>>>>
>>>>> Regards,
>>>>> Darran Lofthouse.
>>>>>
>>>>>
>>>>> On 06/28/2011 12:57 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>>
>>>>>> They remain in state "STARTING":
>>>>>>
>>>>>> [domain@localhost:9999 profile=web-base]
>>>>>> /host=local/server-config=server-one:read-attribute(name=status)
>>>>>> {
>>>>>> "outcome" => "success",
>>>>>> "result" => "STARTING"
>>>>>> }
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Jun 28, 2011, at 1:56 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On recent master the servers won't start:
>>>>>>>
>>>>>>> [Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller
>>>>>>> Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with
>>>>>>> errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed
>>>>>>> or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>>> [Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller
>>>>>>> Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with
>>>>>>> errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed
>>>>>>> or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>>> [Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as]
>>>>>>> (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)"
>>>>>>> started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2
>>>>>>> services failed or missing dependencies, 20 services are passive
>>>>>>> or on-demand)
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> I have no idea (or log output) why that is.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> Ike
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> _______________________________________________
>>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>>> [hidden email]
>>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> _______________________________________________
>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>> [hidden email]
>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Darran Lofthouse - Principal Software Engineer
>>>>>
>>>>> Registered in England and Wales under Company Registration No.
>>>>> 03798903
>>>>> Directors: Michael Cunningham (USA), Brendan Lane (Ireland), Matt
>>>>> Parson
>>>>> (USA), Charlie Peters (USA)
>>>>> _______________________________________________
>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>> [hidden email]
>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>> [hidden email]
>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>
>>> _______________________________________________
>>> jboss-as7-dev mailing list
>>> [hidden email]
>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>
>>
>> _______________________________________________
>> jboss-as7-dev mailing list
>> [hidden email]
>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>
>

_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Managed Domain: No servers started!

Brian Stansberry
Tangent: I really dislike the management services depending on that
subsystem. Something we need to look into for 7.1.

On 6/28/11 10:02 AM, Darran Lofthouse wrote:

> It does appear to be, services are not actually failing but there are
> two services that can not start as the dependency on
> 'jboss.remoting.endpoint' is not satisfied due to the missing include.
>
> Regards,
> Darran Lofthouse.
>
>
> On 06/28/2011 04:00 PM, Brian Stansberry wrote:
>> Emanuel/Darran: is this the marshalling issue?
>>
>> On 6/28/11 8:25 AM, Heiko Braun wrote:
>>> the error does also occur with domain-preview.xml configuration
>>>
>>>
>>> On Jun 28, 2011, at 3:17 PM, Darran Lofthouse wrote:
>>>
>>>> Can you send the deployment over - I will try that here.
>>>>
>>>> Regards,
>>>> Darran Lofthouse.
>>>>
>>>> On 06/28/2011 02:14 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>
>>>>>
>>>>> It happens when I deploy a web service endpoint and reboot the domain.
>>>>> Probably not what it should behave like, no?
>>>>>
>>>>> Ike
>>>>>
>>>>> On Jun 28, 2011, at 3:07 PM, Darran Lofthouse wrote:
>>>>>
>>>>>> Just checked and they are starting for me on the latest master.
>>>>>>
>>>>>> Can you get a thread dump of one of the server to see where they are?
>>>>>> Also a thread dump of the host controller in case they are
>>>>>> mid-communication.
>>>>>>
>>>>>> Regards,
>>>>>> Darran Lofthouse.
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On 06/28/2011 12:57 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>>>
>>>>>>> They remain in state "STARTING":
>>>>>>>
>>>>>>> [domain@localhost:9999 profile=web-base]
>>>>>>> /host=local/server-config=server-one:read-attribute(name=status)
>>>>>>> {
>>>>>>> "outcome" => "success",
>>>>>>> "result" => "STARTING"
>>>>>>> }
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Jun 28, 2011, at 1:56 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On recent master the servers won't start:
>>>>>>>>
>>>>>>>> [Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller
>>>>>>>> Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with
>>>>>>>> errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed
>>>>>>>> or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>>>> [Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller
>>>>>>>> Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with
>>>>>>>> errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed
>>>>>>>> or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>>>> [Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as]
>>>>>>>> (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)"
>>>>>>>> started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2
>>>>>>>> services failed or missing dependencies, 20 services are passive
>>>>>>>> or on-demand)
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> I have no idea (or log output) why that is.
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> Ike
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> _______________________________________________
>>>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>>>> [hidden email]
>>>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> _______________________________________________
>>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>>> [hidden email]
>>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> Darran Lofthouse - Principal Software Engineer
>>>>>>
>>>>>> Registered in England and Wales under Company Registration No.
>>>>>> 03798903
>>>>>> Directors: Michael Cunningham (USA), Brendan Lane (Ireland), Matt
>>>>>> Parson
>>>>>> (USA), Charlie Peters (USA)
>>>>>> _______________________________________________
>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>> [hidden email]
>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>> [hidden email]
>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>> [hidden email]
>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> jboss-as7-dev mailing list
>>> [hidden email]
>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>
>>
>


--
Brian Stansberry
Principal Software Engineer
JBoss by Red Hat
_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Managed Domain: No servers started!

kkhan

On 28 Jun 2011, at 16:05, Brian Stansberry wrote:

> Tangent: I really dislike the management services depending on that
> subsystem. Something we need to look into for 7.1.

I agree. The current state is for HC we install those services ourselves for mgmt, for standalone they are installed by the remoting sub-system

>
> On 6/28/11 10:02 AM, Darran Lofthouse wrote:
>> It does appear to be, services are not actually failing but there are
>> two services that can not start as the dependency on
>> 'jboss.remoting.endpoint' is not satisfied due to the missing include.
>>
>> Regards,
>> Darran Lofthouse.
>>
>>
>> On 06/28/2011 04:00 PM, Brian Stansberry wrote:
>>> Emanuel/Darran: is this the marshalling issue?
>>>
>>> On 6/28/11 8:25 AM, Heiko Braun wrote:
>>>> the error does also occur with domain-preview.xml configuration
>>>>
>>>>
>>>> On Jun 28, 2011, at 3:17 PM, Darran Lofthouse wrote:
>>>>
>>>>> Can you send the deployment over - I will try that here.
>>>>>
>>>>> Regards,
>>>>> Darran Lofthouse.
>>>>>
>>>>> On 06/28/2011 02:14 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> It happens when I deploy a web service endpoint and reboot the domain.
>>>>>> Probably not what it should behave like, no?
>>>>>>
>>>>>> Ike
>>>>>>
>>>>>> On Jun 28, 2011, at 3:07 PM, Darran Lofthouse wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Just checked and they are starting for me on the latest master.
>>>>>>>
>>>>>>> Can you get a thread dump of one of the server to see where they are?
>>>>>>> Also a thread dump of the host controller in case they are
>>>>>>> mid-communication.
>>>>>>>
>>>>>>> Regards,
>>>>>>> Darran Lofthouse.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On 06/28/2011 12:57 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>> They remain in state "STARTING":
>>>>>>>>
>>>>>>>> [domain@localhost:9999 profile=web-base]
>>>>>>>> /host=local/server-config=server-one:read-attribute(name=status)
>>>>>>>> {
>>>>>>>> "outcome" => "success",
>>>>>>>> "result" => "STARTING"
>>>>>>>> }
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Jun 28, 2011, at 1:56 PM, Heiko Braun wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On recent master the servers won't start:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> [Server:server-one] 13:55:31,199 ERROR [org.jboss.as] (Controller
>>>>>>>>> Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with
>>>>>>>>> errors) in 3646ms - Started 19 of 41 services (2 services failed
>>>>>>>>> or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>>>>> [Server:server-two] 13:55:31,269 ERROR [org.jboss.as] (Controller
>>>>>>>>> Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)" started (with
>>>>>>>>> errors) in 3569ms - Started 19 of 41 services (2 services failed
>>>>>>>>> or missing dependencies, 20 services are passive or on-demand)
>>>>>>>>> [Server:test-server] 13:55:31,284 ERROR [org.jboss.as]
>>>>>>>>> (Controller Boot Thread) JBoss AS 7.0.0.Beta4-SNAPSHOT "(TBD)"
>>>>>>>>> started (with errors) in 3745ms - Started 19 of 41 services (2
>>>>>>>>> services failed or missing dependencies, 20 services are passive
>>>>>>>>> or on-demand)
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> I have no idea (or log output) why that is.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Ike
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> _______________________________________________
>>>>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>>>>> [hidden email]
>>>>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> _______________________________________________
>>>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>>>> [hidden email]
>>>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> --
>>>>>>> Darran Lofthouse - Principal Software Engineer
>>>>>>>
>>>>>>> Registered in England and Wales under Company Registration No.
>>>>>>> 03798903
>>>>>>> Directors: Michael Cunningham (USA), Brendan Lane (Ireland), Matt
>>>>>>> Parson
>>>>>>> (USA), Charlie Peters (USA)
>>>>>>> _______________________________________________
>>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>>> [hidden email]
>>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> _______________________________________________
>>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>>> [hidden email]
>>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>>> [hidden email]
>>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> jboss-as7-dev mailing list
>>>> [hidden email]
>>>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
>>>
>>>
>>
>
>
> --
> Brian Stansberry
> Principal Software Engineer
> JBoss by Red Hat
> _______________________________________________
> jboss-as7-dev mailing list
> [hidden email]
> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev


_______________________________________________
jboss-as7-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-as7-dev
Loading...